Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Universităţii / Central

#9
Acest superb apartament nou de 2 camere este la doar cativa pasi distanta de Piata Universitatii, chiar pe bulevardul principal, in inima Bucurestiului. La 10 minute de mers pe jos pana in Centrul Istoric sau Gradina Cismigiu si 5 minute pana la cea mai apropiata statie de metrou, apartamentul are un balcon cu o vedere splendida asupra orasului, bucatarie si o atmosfera linistita.
Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti
-
 
Apartament 3 Camere

Piaţa Amzei / Central

#11
Cea mai luxoasa si spatioasa pe care o avem este acest apartament de 3 camere, nou amenajat pentru a asigura un confort inegalabil. Localizat in centrul Bucurestiului, este la doar cativa pasi distanta de muzee, galerii de arta si faimoasa Gradina Cismigiu, dar si de viata de noapte vibranta a Centrului vechi si nenumarate magazine. Doua dormitoare, un living imens si baia de tip spa va asigura o sedere de neuitat.
Garsoniera Regim Hotelier Bucuresti – Piata Unirii, Centrul Vechi
-
 
Garsonieră

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#10
Cel mai elegant apartament studio al nostru este o poarta de acces la Centrul vechi, si tot ce acesta reprezinta: viata de noapte dinamica, arhitectura de epoca, restaurante si numeroase cafenele. Situat intr-o cladire nou construita, complet utilat si cu o priveliste splendida asupra orasului, acest studio poate fi casa dumneavoastra in Bucuresti.
Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#1
Acest apartament de 2 camere luminat si spatios este o adevarata casa departe de casa, amplasat chiar intre Centrul Istoric si Piata Unirii, la intalnirea dintre toate atractiile culturale si de divertisment ale Bucurestiului. Toate utilitatile unui camin modern transforma aceasta locatie intr-o oaza de liniste.
Cazare Apartament Bucuresti Regim Hotelier 2 Camere Piata Unirii
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#2
Este imposibil sa gasiti o locatie mai frumoasa decat acest nestemant ascuns, un apartament de 2 camere situat chiar in inima Bucurestiului, intre Centrul Istoric si Piata Unirii. Doar cativa pasi si ajungeti la cele mai populare atractii culturale si gastronomice dar si de vibranta viata de noapte a Capitalei.
Cazare 2 Camere Apartament Lux Regim Hotelier Bucuresti
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Universităţii / Central

#3
Într-o locație frumoasă din centrul Bucureștiului, acest apartament de 2 camere este un spațiu unic, cu un aspect superb. Dispune de bucatarie complet utilata, o baie spatioasa, living incapator cu o canapea extensibila, un dormitor impresionant și design modern. Este la doar câțiva pași de metrou și Piata Universitatii, chiar in inima Bucurestiului.
Apartament in Regim Hotelier, Cazare Apartament 2 Camere Centru
-
 
Apartament 2 Camere

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#7
Una dintre cele mai bune privelisti, de pe o terasa acoperita, face ca acest nou construit apartament de 2 camere sa fie o un adevarat refugiu de ritmul alert al orasului. Situat in mult ravnitul complex Asmita Gardens, chiar langa raul Dambovita si doua rezervatii naturale, beneficiaza de un acces usor la cele mai importante atracti, inclusiv Centrul Istoric, via metrou sau tramvai.
Garsoniera de Inchiriat In Regim Hotelier Centru Bucuresti
-
 
Garsonieră

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#6
Acest studio din complexul Asmita Gardens este o gura de aer proaspat, situat la inaltime, langa raul Dambovita, intr-o zona pitoreasca si foarte linistita a Bucurestiului. Statia de metrou Mihai Bravu face ca deplasarea pana in centrul orasului, Centrul Istoric si cele mai mari atractii ale Capitalei sa nu dureze mai mult de cateva minute. Bucataria complet utilata si balconul cu o vedere splendida contribuie la atmosfera proaspata a acestei garsoniere nou construita.
Cazare Centru Bucuresti, Inchiriere Garsoniera in Regim Hotelier
-
 
Garsonieră

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#5
Garsoniera Asmita Gardens este o adevarata oaza de liniste, chiar pe malul raului Dambovita, cu o terasa splendida si o panorama inegalabila. Decorat cu mult bun gust si foarte ergonomic, este situat intre cele mai mari rezervatii naturale din Bucuresti, la mica distanta de centru, in noul construit complex Asmita Gardens.
Apartamente de Lux 3 Camere in Regim Hotelier Bucuresti
-
 
Apartament 3 Camere

Piaţa Amzei / Central

#4
Situat pe Calea Victoriei, un adevarat reper cultural al Bucurestiului, acest apartament de 3 camere este la doar cativa pasi distanta de cele mai cunoscute muzee si galerii de arta. Cu o bucatarie complet utilata si o baie spatioasa, superb decorat si foarte linistit, poate gazdui pana la 6 persoane. In imediata apropiere a Parcului Cismigiu, este usor accesibil cu tramvaiul, autobuzul sau metroul.
Apartament 2 camere de lux Bucuresti, Centrul Vechi
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#8
Acest aprtament de lux nou, de 2 camere, din Centrul Vechi este situat chiar in inima Lipscaniului, sinonim cu viata de noapte, restaurante si arhitectura de epoca. Va puteti bucura de centrul cultural si totodata cel mai animat cartier al Bucurestiului dintr-un apartament modern, curat, luminat si retras, beneficiind de tot confortul de acasa, la doar cativa pasi distanta de metrou.