Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#1
Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 1 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 2 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 3 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 4 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 5 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 6 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 7 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 8 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 9 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 10 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 11 Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti 12
-
Prețuri
Disponibil Selectat Ocupat
Recomandat deTrip Advisor
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii
/ Centrul Vechi #1

Chiar langa Piata Unirii, acest apartament 2 camere lux Bucuresti beneficiaza de o locatie ultra-centrala, la fel ca si celelalte apartamente lux de inchiriat Bucuresti pe care vi le punem la dispozitie, sau puteti opta pentru garsoniere in regim hotelier Bucuresti Unirii. Toate destinatiile turistice sunt in apropiere, inclusiv Centrul Istoric, unde veti gasi o multime de cafenele, baruri, cluburi si restaurante.

Ca si in celelalte apartamente lux de inchiriat Bucuresti din oferta noastra, interiorul este modern, contrastul dintre mobilierul din lemn inchis si canapeaua de piele dandu-i un aspect foarte masculin, dar relaxant totodata. Conceptul open-space si geamurile mari dau impresia de si mai mult spatiu.

Fiecare camera beneficiaza de control climatic permanent si conexiune wireless de mare viteza. In living veti gasi un televizor cu ecran plat cu acces la peste 100 de canale. Dormitorul are un pat dublu cu asternuturi de bumbac. Bucataria este complet utilata, permitandu-va sa va bucurati de o masa delicioasa fara a parasi apartmanetul.

Din moment ce sunteti chiar in inima orasului, cele mai frumoase atractii turistice pe care Capitala vi le ofera sunt la doar cateva minute de mers pe jos, de la muzee, teatre, galerii de arta, la spatii verzi, precum Gradina Cismigiu, cel mai vechi parc al orasului.

Bucurati-va de sedere, intr-unul dintre cele mai elegante apartamente lux de inchiriat Bucuresti!

Facilitățile apartamentului

Caracteristici
Living si bucatarie open space de 45 m2, un dormitor elegant, o baie din marmura, intrare securizata, lift, ferestre mari, mobilier nou si podele de lemn.
Paturi
Dormitorul are 1 pat dublu mare, sifonier si umerase
Divertisment
TV cu ecran plat de 28'' canale prin satelit, DVD si CD player. Pachetul de televiziune prin satelit contine 100+ canale multi-lingvistice, canale de sport, stiri si canale de filme (HBO)
Bucătărie
Plita, toaster, filtru de cafea, frigider, vesela (farfurii si tacamuri), oale si tigai, cuptor cu microunde, masa si scaune pentru 2 persoane, bar pentru micul dejun. Pahare de vin si deschizator incluse.
Spălătorie
Masina de spalat, uscator de rufe si masa de calcat. Serviciu de curatatorie (spalat si calcat) este disponibil contra-cost
Comunicaţie
High Speed Wireless Broadband Internet Modem. Internet Gratis
Controlul temperaturii
Incalzire proprie și aer condiționat. Control individual complet
Baie
Cabina de dus, cos de rufe, cos de gunoi, prosoape din bumbac 100%, apa calda 24h/7, podea de marmura si finisaje de crom

Facilitățile locației

Transport
Metrou, taxi, transport privat. Statia de metrou este aproape de intrarea in cladire, statia de taxi este vis-à-vis de cladire si transportul privat se poate aranja la cerere.
Divertisment
Cazinouri, teatre, cinematografe, muzee, galerii de arta, magazine. Apartamentul este situat langa Centru Vechi, la cativa pasi de cele mai importante atractii turistice
Restaurante
Cafenele, restaurante gourmet, fast-food, delicatese. Supermarket mare vis-à-vis de cladire si o varietate larga de restaurante doar la cativa pasi

Condițiile închirierii

Sosire
13:00
Plecare
11:00
Depozit
100 €
Anulare
Rambursare completă in cazul anulării dacă este trimisă o notificare corespunzătoare.

Servicii adiționale

Administrare 24 ore
Gratis
Curățenie la fiecare 3 zile
Gratis
Transfer de/la aeroport
25 Euro max. 3 persoane
Transfer de/la gară
10 Euro

Contact

Acesta nu este un formular de rezervare. Prin acest formular puteti trimite un mesaj proprietarului unitatii de cazare.
Va rugam introduceti mesajul pe care doriti sa-l trimiteti proprietarului unitatii


-
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi #2

Recomandat de Trip Advisor
Detalii
-
Apartament 3 Camere

Piaţa Amzei / Central #11

Recomandat de Trip Advisor
Detalii
-
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi #8

Recomandat de Trip Advisor
Detalii