Apartament in Regim Hotelier, Cazare Apartament 2 Camere Centru
-
 
Apartament 2 Camere

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#7
Una dintre cele mai bune privelisti, de pe o terasa acoperita, face ca acest nou construit apartament de 2 camere sa fie o un adevarat refugiu de ritmul alert al orasului. Situat in mult ravnitul complex Asmita Gardens, chiar langa raul Dambovita si doua rezervatii naturale, beneficiaza de un acces usor la cele mai importante atracti, inclusiv Centrul Istoric, via metrou sau tramvai.
Garsoniera de Inchiriat In Regim Hotelier Centru Bucuresti
-
 
Garsonieră

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#6
Acest studio din complexul Asmita Gardens este o gura de aer proaspat, situat la inaltime, langa raul Dambovita, intr-o zona pitoreasca si foarte linistita a Bucurestiului. Statia de metrou Mihai Bravu face ca deplasarea pana in centrul orasului, Centrul Istoric si cele mai mari atractii ale Capitalei sa nu dureze mai mult de cateva minute. Bucataria complet utilata si balconul cu o vedere splendida contribuie la atmosfera proaspata a acestei garsoniere nou construita.
Cazare Centru Bucuresti, Inchiriere Garsoniera in Regim Hotelier
-
 
Garsonieră

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#5
Garsoniera Asmita Gardens este o adevarata oaza de liniste, chiar pe malul raului Dambovita, cu o terasa splendida si o panorama inegalabila. Decorat cu mult bun gust si foarte ergonomic, este situat intre cele mai mari rezervatii naturale din Bucuresti, la mica distanta de centru, in noul construit complex Asmita Gardens.