Garsoniera Regim Hotelier Bucuresti – Piata Unirii, Centrul Vechi
-
 
Garsonieră

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#10
Cel mai elegant apartament studio al nostru este o poarta de acces la Centrul vechi, si tot ce acesta reprezinta: viata de noapte dinamica, arhitectura de epoca, restaurante si numeroase cafenele. Situat intr-o cladire nou construita, complet utilat si cu o priveliste splendida asupra orasului, acest studio poate fi casa dumneavoastra in Bucuresti.
Garsoniera de Inchiriat In Regim Hotelier Centru Bucuresti
-
 
Garsonieră

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#6
Acest studio din complexul Asmita Gardens este o gura de aer proaspat, situat la inaltime, langa raul Dambovita, intr-o zona pitoreasca si foarte linistita a Bucurestiului. Statia de metrou Mihai Bravu face ca deplasarea pana in centrul orasului, Centrul Istoric si cele mai mari atractii ale Capitalei sa nu dureze mai mult de cateva minute. Bucataria complet utilata si balconul cu o vedere splendida contribuie la atmosfera proaspata a acestei garsoniere nou construita.
Cazare Centru Bucuresti, Inchiriere Garsoniera in Regim Hotelier
-
 
Garsonieră

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#5
Garsoniera Asmita Gardens este o adevarata oaza de liniste, chiar pe malul raului Dambovita, cu o terasa splendida si o panorama inegalabila. Decorat cu mult bun gust si foarte ergonomic, este situat intre cele mai mari rezervatii naturale din Bucuresti, la mica distanta de centru, in noul construit complex Asmita Gardens.