locuinte de serviciu

In timp ce in alte tari din Europa relocarea este vazuta ca un lucru absolut normal, in Romania exista un numar mult mai mic de persoane dispuse sa faca acest pas, mai ales cand implica sa isi mute si familia. Insa relocarea in Bucuresti poate fi o experienta extrem de placuta si nu doar profesional.

 

Fie ca v-ati mutat in Bucuresti ca urmare a unei decizii personale sau ati fost relocati de firma la care lucrati, probabil vreti sa stiti care sunt pasii cei mai importanti cand vine vorba de relocare Bucuresti. Prima veste buna este ca exista numeroase firme relocare Bucuresti care va pot ajuta intr-o perioada stresanta si aglomerata ca aceasta. Cele mai multe firme care ofera servicii de relocare Bucuresti stabilesc un tarif in functie de diferiti factori, precum durata mutarii, distanta , volumul si greutatea obiectelor de mutat sau numar de muncitori necesari. Alegeti o firma care ofera consultanta gratuita pentru un astfel de serviciu de relocare Bucuresti.

 

Un transfer in interes de serviciu poate fi un motiv de stres, mai ales daca alegeti sa va aduceti in Bucuresti si mobila sau  aparatele electrocasnice. Aici intervine insa varianta cea mai usoara pentru cei aflati in situatia aceasta: inchirierea apartamentelor deja mobilate si utilate. Exista ce gasiti un apartament spatios si mobilat dupa gusturile dumneavoastra, iata care sunt alte lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare.

 

In primul rand, este foarte important sa luati in calcul zona in care va mutati si distanta pana la locul de munca. Distanta pana la metrou sau alte mijloce de transport in comun, dar si distanta fata de centru sunt tot atat de importante. Chiar daca va mutati in Bucuresti in interes de serviciu, probabil ca veti petrece mult timp in zona centrala a orasului. Chiar daca de cele mai multe ori pachetul de relocare al unui transfer in interes de serviciu include si masina utilizata in interes personal, este important sa nu va bazati doar pe masina pentru transport. Pentru orele de varf din Capitala cand traficul este infernal, este de preferat sa aveti si optiunea transportului in comun. Totodata, daca va mutati in Bucuresti impreuna cu familia, trebuie sa luati in considerare si care sunt cele mai apropiate gradinite, scoli, etc. Toate apartamentele noastre sunt situate aproape de punctele-cheie ale orasului, la doar cativa pasi de principalele mijloace de transport in comun, insa in acelasi timp ferite de zgomot.

 

Locuinta de serviciu nu trebuie sa fie si o locuinta rece si impersonala. Chiar daca va mutati in Bucuresti doar pentru o perioada determinata, este important sa va simtiti cu adevarat ca acasa. Locuinta de serviciu trebuie sa aiba toate dotarile care va ajuta sa va simtiti in elementul dumneavoastra. Fie ca vreti sa gatiti, sa va uitati la televizor sau sa faceti o baie relaxanta dupa o zi lunga, apartamentele noastre sunt mobilate si utilate de asa natura incat sa va asigure tot confortul necesar in conditii de lux si la preturi competitive. Apartamentele noastre pot fi oricand folosite ca locuinte de serviciu pentru ca va ofera toate linistea si intimitatea de care aveti nevoie. Cum apartamentul devine casa dumneavoastra departe de casa, nu sunteti in niciun fel limitati sa aduceti musafiri. De asemenea, nu este nevoie un contract inchiriere apartament, insa pentru orice sedere care dureaza mai mult de 30 de zile trebuie achitata sederea pe fiecare 30 de zile cu doua saptamani in avans.

 

Odata ce aveti asigurata locuinta de serviciu, va invitam sa descoperiti si partea distractiva a Bucurestiului! Cu siguranta nu veti regreta ca ati decis sa va locuiti aici, fie si pentru o perioada limitata de timp.