Piaţa Amzei / Central

#11
Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 1 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 2 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 3 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 4 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 5 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 6 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 7 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 8 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 9 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 10 Apartament 3 Camere Regim Hotelier Amzei - Apartamente Lux Bucuresti 11
-
Prețuri
Disponibil Selectat Ocupat
Recomandat deTrip Advisor
Apartament 3 Camere

Piaţa Amzei
/ Central #11

Dintre numeroasele noastre apartamente de lux de inchiriat din Bucuresti, acest apartament cu 3 camere de inchiriat in regim hotelier este cu siguranta cel mai impunator.

Situat chiar pe Calea Victoriei, acest apartament de 3 camere este aproape de toate punctele de interes ale Capitalei, de la destinatii culturale precum Ateneul Roman sau Muzeul National de Arta, la cele mai elegante restaurante, cluburi si cafenele. De asemenea, parcul Cismigiu si parcul Kiseleff sunt in apropiere, oferindu-va posibilitatea de a va deconecta de toata aglomeratia Capitalei, fara a parasi zona centrala.

La amenajarea acestui apartament de inchiriat in regim hotelier, designerii nostri profesionisti au decorat interiorul intr-un stil foarte modern. Mobilierul minimalist dar elegant in acelasi timp si parchetul din lemn masiv merg mana in mana cu idea de open space. Camerele sunt foarte spatioase, putand acomoda pana la sase persoane.

Camera de zi este foarte bine luminata si aerisita datorita ferestrelor foarte mari, deschizandu-se catre un balcon cu vedere superba spre o proaspat reconditionata Calea Victoriei. Accessul la Internet este gratuit, facandu-se printr-o conexiune wireless de mare viteza.

Dormitoarele sunt foarte relaxante, fiecare dispunand de cate un pat dublu. Pentru un plus de confort, temperatura este reglabila individual pentru fiecare camera.

Locatia ultra centrala si interiorul elegant fac din acesta unul din cele mai ravnite apartamente lux Bucuresti si o alegere perfecta atunci cand sunteti in cautarea unei case, departe de casa. Asa ca nu ezitati sa alegeti unul din aceste apartamente regim hotelier Piata Victoriei pentru un sejur de vis.

Facilitățile apartamentului

Caracteristici
64 m2. Apartament cu un design modern, balcon open space cu spatiu pentru lucru, baie din marmura cu cada. Noul concept modern de design interior cu ferestre duble si podele de lemn.
Paturi
2 paturi duble si o canapea in living
Divertisment
HDTV cu ecran de 50'' care iti va incanta privirea. Pachetul de televiziune prin satelit contine 100+ canale multi-lingvistice, canale de sport, stiri si canale de filme (HBO)
Bucătărie
Bucatarie high class complet utilata cu aragaz si cuptor, toaster, filtru de cafea, frigider si congelator, cuptor cu microunde, masa pentru 4 persoane. Pahare de vin si deschizator incluse.
Spălătorie
Masina de spalat, uscator de rufe si masa de calcat.
Comunicaţie
Internet de mare viteza. Line de telefon nationala inclusa.
Controlul temperaturii
Incalzire proprie și aer condiționat. Control individual al temperaturii
Baie
Prosoape din bumbac incluse, apa calda 27/7, podea de marmura si finisaje de crom

Facilitățile locației

Transport
Statia de metrou Piata Romana, linia de autobuz 783 (aeroport - Piata Romana), transport privat
Divertisment
Alsy Cafe,Planters, Shade, Tiffany Club, Fratelli Lounge Bar, Green Hours. Profita din plin de viata de noapte de aici. Incepand de joi dupa-amiaza pana duminica, zona Lipscani, unde se afla cele mai frumoase baruri si cluburi, va deveni foarte animata. Apartamentul este foarte aproape de zona de nord a Bucurestiului unde sunt cele mai faimoase cluburi. (Bamboo, Frateli, Gaia, Boa)
Restaurante
Tratoria il Calcio,The Harbour, La Mama, Byblos, La Mandragora, Esperanto, Bistro Atheneu. In apropiere se afla 2 supermaket-uri, unul din ele fiind deschis non stop.

Condițiile închirierii

Sosire
13:00
Plecare
11:00
Depozit
100 €
Anulare
Rambursare completă in cazul anulării dacă este trimisă o notificare corespunzătoare.

Servicii adiționale

Administrare 24 ore
Gratis
Curățenie la fiecare 3 zile
Gratis
Transfer de/la aeroport
25 Euro max. 3 persoane
Transfer de/la gară
10 Euro

Contact

Acesta nu este un formular de rezervare. Prin acest formular puteti trimite un mesaj proprietarului unitatii de cazare.
Va rugam introduceti mesajul pe care doriti sa-l trimiteti proprietarului unitatii


-
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi #2

Recomandat de Trip Advisor
Detalii
-
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi #8

Recomandat de Trip Advisor
Detalii
-
Apartament 2 Camere

Piaţa Universităţii / Central #9

Recomandat de Trip Advisor
Detalii