Piaţa Universităţii / Central

#9
Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 1 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 2 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 3 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 4 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 5 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 6 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 7 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 8 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 9 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 10 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 11 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 12 Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii 13
-
Prețuri
Disponibil Selectat Ocupat
Recomandat deTrip Advisor
Apartament 2 Camere

Piaţa Universităţii
/ Central #9

Fie ca sunteti in Bucuresti pentru doar cateva zile sau pentru o perioada mai indelungata, varianta de inchiriere apartament regim hotelier Bucuresti este una de luat in considerare, mai ales cand puteti alege din apartamentele noastre cu cazare piata Universitatii, Piata Unirii sau Piata Amzei.

Situat foarte aproape de Piata Universitatii, pe Bulevardul Nicolae Balcescu, acest apartament de 2 camere in regim hotelier va ofera un acces foarte usor la cele mai frumoase destinatii turistice ale Capitalei. Teatrul National este chiar peste drum, parcul Cismigiu este la 10 minute de mers pe jos, iar Centrul Vechi, locul unde distractia nu se opreste niciodata, este la mai putin de 5 minute departare, fara insa a va invada linistea mult cautata.

Interiorul modern este creatia designerilor nostri profesionisti, asigurand o atmosfera cu adevarat relaxanta. Livingul spatios dispune de o canapea confortabila, TV cu peste 100 de canale HD si un birou de unde puteti lucra in liniste. Pentru a va usura munca, va punem la dispozitie o conexiune la Internet wireless de mare viteza.

Aceasta locatie mirifica va va convinge cu siguranta ca aceste apartamente cu 2 camere de inchiriat in Bucuresti sunt singurul mod in care puteti sa va bucurati cu adevarat de o vacanta de vis!

Facilitățile apartamentului

Caracteristici
43 metri patrati - vedere Bulevardul Nicolae Balcescu. Noul concept modern de design interior cu ferestre duble si podele de lemn.
Paturi
Dormitorul este dotat cu 1 pat dublu mare. Sifonier si un birou cu scaun comfortabil pentru lucru sau pentru calculator
Divertisment
TV cu ecran plat de 42'', DVD player, canale prin satelit si CD. Pachetul de televiziune prin satelit contine 100+ canale multi-lingvistice, canale de sport, stiri si canale de filme (HBO)
Bucătărie
Bucatarie complet utilata cu aragaz si cuptor, toaster, filtru de cafea, frigider si congelator, cuptor cu microunde; pahare de vin si deschizator incluse.
Spălătorie
Masina de spalat, uscator de rufe si masa de calcat. Serviciu de curatatorie (spalat si calcat) este discponibil contra-cost
Comunicaţie
High speed wireless Internet
Controlul temperaturii
Incalzire proprie și aer condiționat. Control individual al temperaturii
Baie
Un design modern, renovat recent cu chiuveta, WC, gresie, dus si cada; cos de rufe si cos de gunoi inclus

Facilitățile locației

Transport
Statia de metrou Piata Universitatii este la 5 minute de mers pe jos. Statie pentru autobuzele 65, 90, 92, 69, 300, 381
Divertisment
Centrul Vechi, Teatru National, Opera, Cinematograful Pro Cinema, parcul Cismigiu. Blvd. Nicolae Balcescu este localizat in centru orasului, cu o multime de magazine si atractii turistice.
Restaurante
Restaurant Burebista, Embassy, Tratoria il Calcio, Montecarlo, LaMama, Belini, Edgars Pub, Cafeneaua Actorilor. O varietate de restaurante in apropiere.

Condițiile închirierii

Sosire
14:00
Plecare
11:00
Depozit
100 €
Anulare
Rambursare completă in cazul anulării dacă este trimisă o notificare corespunzătoare.

Servicii adiționale

Administrare 24 ore
Gratis
Curățenie la fiecare 3 zile
Gratis
Transfer de/la aeroport
25 Euro max. 3 persoane
Transfer de/la gară
10 Euro

Contact

Acesta nu este un formular de rezervare. Prin acest formular puteti trimite un mesaj proprietarului unitatii de cazare.
Va rugam introduceti mesajul pe care doriti sa-l trimiteti proprietarului unitatii


-
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi #2

Recomandat de Trip Advisor
Detalii
-
Apartament 3 Camere

Piaţa Amzei / Central #11

Recomandat de Trip Advisor
Detalii
-
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi #8

Recomandat de Trip Advisor
Detalii