Apartament 2 Camere Regim Hotelier Bucuresti in Piata Universitatii
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Universităţii / Central

#9
Acest superb apartament nou de 2 camere este la doar cativa pasi distanta de Piata Universitatii, chiar pe bulevardul principal, in inima Bucurestiului. La 10 minute de mers pe jos pana in Centrul Istoric sau Gradina Cismigiu si 5 minute pana la cea mai apropiata statie de metrou, apartamentul are un balcon cu o vedere splendida asupra orasului, bucatarie si o atmosfera linistita.
Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#1
Acest apartament de 2 camere luminat si spatios este o adevarata casa departe de casa, amplasat chiar intre Centrul Istoric si Piata Unirii, la intalnirea dintre toate atractiile culturale si de divertisment ale Bucurestiului. Toate utilitatile unui camin modern transforma aceasta locatie intr-o oaza de liniste.
Cazare Apartament Bucuresti Regim Hotelier 2 Camere Piata Unirii
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#2
Este imposibil sa gasiti o locatie mai frumoasa decat acest nestemant ascuns, un apartament de 2 camere situat chiar in inima Bucurestiului, intre Centrul Istoric si Piata Unirii. Doar cativa pasi si ajungeti la cele mai populare atractii culturale si gastronomice dar si de vibranta viata de noapte a Capitalei.
Cazare 2 Camere Apartament Lux Regim Hotelier Bucuresti
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Universităţii / Central

#3
Într-o locație frumoasă din centrul Bucureștiului, acest apartament de 2 camere este un spațiu unic, cu un aspect superb. Dispune de bucatarie complet utilata, o baie spatioasa, living incapator cu o canapea extensibila, un dormitor impresionant și design modern. Este la doar câțiva pași de metrou și Piata Universitatii, chiar in inima Bucurestiului.
Apartament in Regim Hotelier, Cazare Apartament 2 Camere Centru
-
 
Apartament 2 Camere

Splaiul Unirii / Centrul Orasului

#7
Una dintre cele mai bune privelisti, de pe o terasa acoperita, face ca acest nou construit apartament de 2 camere sa fie o un adevarat refugiu de ritmul alert al orasului. Situat in mult ravnitul complex Asmita Gardens, chiar langa raul Dambovita si doua rezervatii naturale, beneficiaza de un acces usor la cele mai importante atracti, inclusiv Centrul Istoric, via metrou sau tramvai.
Apartament 2 camere de lux Bucuresti, Centrul Vechi
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#8
Acest aprtament de lux nou, de 2 camere, din Centrul Vechi este situat chiar in inima Lipscaniului, sinonim cu viata de noapte, restaurante si arhitectura de epoca. Va puteti bucura de centrul cultural si totodata cel mai animat cartier al Bucurestiului dintr-un apartament modern, curat, luminat si retras, beneficiind de tot confortul de acasa, la doar cativa pasi distanta de metrou.