Garsoniera Regim Hotelier Bucuresti – Piata Unirii, Centrul Vechi
-
 
Garsonieră

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#10
Cel mai elegant apartament studio al nostru este o poarta de acces la Centrul vechi, si tot ce acesta reprezinta: viata de noapte dinamica, arhitectura de epoca, restaurante si numeroase cafenele. Situat intr-o cladire nou construita, complet utilat si cu o priveliste splendida asupra orasului, acest studio poate fi casa dumneavoastra in Bucuresti.
Cazare Centru Vechi 2 Camere in Apartamente Lux de Inchiriat Bucuresti
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#1
Acest apartament de 2 camere luminat si spatios este o adevarata casa departe de casa, amplasat chiar intre Centrul Istoric si Piata Unirii, la intalnirea dintre toate atractiile culturale si de divertisment ale Bucurestiului. Toate utilitatile unui camin modern transforma aceasta locatie intr-o oaza de liniste.
Cazare Apartament Bucuresti Regim Hotelier 2 Camere Piata Unirii
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#2
Este imposibil sa gasiti o locatie mai frumoasa decat acest nestemant ascuns, un apartament de 2 camere situat chiar in inima Bucurestiului, intre Centrul Istoric si Piata Unirii. Doar cativa pasi si ajungeti la cele mai populare atractii culturale si gastronomice dar si de vibranta viata de noapte a Capitalei.
Apartament 2 camere de lux Bucuresti, Centrul Vechi
-
 
Apartament 2 Camere

Piaţa Unirii / Centrul Vechi

#8
Acest aprtament de lux nou, de 2 camere, din Centrul Vechi este situat chiar in inima Lipscaniului, sinonim cu viata de noapte, restaurante si arhitectura de epoca. Va puteti bucura de centrul cultural si totodata cel mai animat cartier al Bucurestiului dintr-un apartament modern, curat, luminat si retras, beneficiind de tot confortul de acasa, la doar cativa pasi distanta de metrou.